Tema: Re: stirnienos kumpis
Autorius: Junda
Data: 2011-01-23 00:05:30
Tai ziūrint koks ten svoris, ar su kaulu ar be. Kepu tradiciškai ant 
200C kokias 2 val., jei apie 1,5-2 kg.


On 2011.01.21 13:39, nelygis wrote:
> kiek laiko mazdaug ir kokioje temperaturoje kepti ?
>
> "Junda"<junda@dtiltas.lt>  wrote in message
> news:ihbjfl$uru$1@trimpas.omnitel.net...
>> man tobuliausiai stirniena iðeina, pamarinavus jà maþiausiai parà
>> sublenderiuotø svogûnø (daug) masëje su þvërienos prieskoniais (be druskos
>> jie) ir kepant maiðe. sultinga mësytë :)
>>
>>
>> On 2011.01.21 11:23, nelygis wrote:
>>> gal kokiu receptu  ?
>>> internete nieko gero rasti nepavyko. domintu kepimas orkaitej.
>>>
>>>
>>
>
>