Tema: Re: Ka daryt su lydeka?
Autorius: Justas
Data: 2011-01-24 17:22:45
zuvies lupima del blogo kvapo, troskinima grietineje ir zvejybos niuansu 
ismanyma palikime rimtesniems nacionalines virtuves specialistams ;)

Paprasciausia:

Druska + piprai. Gabaliukus pavoliojam kukuruzu miltuose (is bedos 
galima ir kvietiniuose). Kepam ant aliejaus keptuveje. Valgom kol silta.



2011.01.24 15:53, servisas rašė:
> 1. Tavo uosvis arba viarslinykas, arba brakanjeras ;) Aisku, gali buti dar
> ir stebukladarys, nes siuo metu legaliais irankiais sunku yra pagauti tiek
> lydeku, kad jomis dar su kazkuo pasidalint.
> 2. Ruosimo receptas.
> 2.1. Isimt vidurius, isfiliuot
> 2.2. Neskust, o nulupt nafig. Taip visas negeras kvapas nukeliaus kazkur,
> bet ne keptuven.
> 2.3. Padruskint, papipirint jei nori.
> 2.4. Pamirkyt kiausinio plakiny ir kept ant aliejaus.
> 2.5. Kai iskepa, iverst gerai 30 abarotu grietines ir patroskint kol yra
> kantrybes.
> 2.6. Viska leksten ir kviest seimyna prie stalo.
>
> p.s. visas sitas recieptas galioja, kai zuvis yra sviezia, o dar geriau-
> savo laiku gavus per galva ir padejus sauksta nesikankindama. Jei to nebuvo,
> teks deti kazko su E621 :)
>