o kam to reik, nupylimo? aš užpyliau verdančiu, užsukau, atvėsus į šaldytuvą. po kelių dienų ištraukiau, atsukau dangtelius; pradėjo rūgt, po kelių dienų nehermetiškus vėl į šaldytuvą. Po poros mėn., tokio traškumo dar nebuvau valgęs raugintų. "saulius74901" <kuzziaTRINTI@takas.lt> wrote in message news:iir6nb$6ia$1@trimpas.omnitel.net... > Pasitikslinam. > Mes tarkim po 3 paru nupilam ta pati surima uzkaitinam iki virimo ir vel > uzpilam. Tu irgi taip darai? > "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message > news:iipkq0$fii$1@trimpas.omnitel.net... >> >> >> "Saulius74901" wrote in message news:iigje0$ki9$1@trimpas.omnitel.net... >> >> O kiek kartu vandeni pili? >> Viena? >> Ar pagal ta recepta, kur po 3 dienu reik vandeni pakaitint? >> >> Bent jau as nupilu vandeni po 4 paru (jei neuzmirstu) ir tik viena karta >> uzpilu verdanciu vandeniu.Mama praeita sezona sumane atlikti eksperimetus >> ir vietoje 2 v.s druskos ivarvolinti 3 arba net 4. Na su 3 v.s. druskos >> dar visai pakenciamas skonis gaunasi,o stai su 4 -iais tai jau kazkaip >> panaseja I turgaus prekeiviu parduodamus raugintus pomidorus - suru >> ziauriai,bet kaip zakusonas sueina labai neblogai >> > >