Na, stovėt šalia nestovėjau, kai bebrą išdarinėjo, tai apie kvapą nieko negaliu pasakyt, bet, kiek iš tėtės supratau, tai svarbiausia ir yra nepažeist tų liaukų dorojant, jei jau pažeidei - mesk lauk, niekas nepadės. Šiaip, kiek esu valgiusi bebrienos (tiek mamos gamintą, tiek savo), tik vieną kartą kulšis kokia tai alksniu atsiduodanti buvo, visi kiti kartai buvo skanumėlis. :) "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:gogspj$ie7$1@trimpas.omnitel.net... > O tas vaizdas dar ne toks slykstus kaip kvapas,sklindantis nuo to > bebro.Kazkokiame tai straipsnyje isskaiciau,kad bebro lytines liaukos > turinys eina i beveik visu kvepalu sudeti.Tiesa sakant,as tuom labai > abejociau :( > O kas link tos bebrienos mesos,tai mesa kaip mesa ir jei kada nors kas nors > anksciau butu pavaisines ir as nebuciau zinojes,kad tai bebriena,tai > suvalgyciau be jokiu problemu.Labai gerai pamenu kaip studentavimo laikais > eidavome is Zemaiciu ar Rudininku "dasimust" i "Lokio" restorana,o ten visi > patiekalai buvo is zverienos.O apie briedienos kepsni su baravyku padazu dar > ir dabar islike geri prisiminimai. > >