jo cia tai klasika. pas mane tai rigatoni con polpettine tik as kukuliu atskirai nekepu o dedu iskart i soffritto, pries tai pavoliojes miltuose, o pomidorus po to. 2011.02.17 16:23, Seitan rašė: > Labai gerai suejo: > http://www.neblogas.lt/2011/02/11/polpette-con-spaghetti/ > > "Justas" wrote in message news:ijimkq$csj$1@trimpas.omnitel.net... > > pas italus yra gatavu prieskoniu misiniu padazams. graziai atrodo, vien > zoleles ir prieskonines darzoves, jokiu priedu. pats naudoju arrabbiata. > pasildai alieju, jame prieskonius pakepini vos vos, sudedi bonkute > kapotu pomidoru ir pakepini kol makatonai isverda. > > va aliejaus parduotuvej vieno gamintojo yra > http://www.rudugys.lt/prieskoniai/fasuotiprieskoniai > > 2011.02.17 01:54, audrius rašė: >> pasidalinkit megiamais plz, lietuviskam web'e kazko labai idomaus o >> kartu ir paprastai paruosiamo neradau >> ypac domina tokie, kur galima produktus surast bet kokiam larioke >> aciu >