Rudeni galesi padaryti degustacija :) "Kauno Budulis" wrote in message news:ijmgi3$9fv$1@trimpas.omnitel.net... Satrapas dave ana va kokiu... tai namus daigykla paverciau. gyvenime kartais nutinka... pasirodo mes su juo klasiokai kadais buvom ! "Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message news:ij5n3e$q8d$1@trimpas.omnitel.net... > Galiu ir as pasidalinti keliu rusiu cili pipiriuku seklytem: > > 1.Ispaniski Pimiento de padron. Tiems kas esate buve Kanaru salose,turetu > buti zinomi sie pipiriukai,nes juos pateikineja restoranuose kaip zakusona > pries maista - jie buna apkepti alyvuogiu aliejuje ir pabarstyti rupia > juros druska.Kol jie buna jaunuciai,juos taip galima valgyti Na, bet jei > pramazinai ir jie siek teik peraugo - jie patampa labai konkretus cili. > 2. Bishops Bell - varpeliai.Svelniai astrus. Labai tinka visokiems > konservams gaminti arba galia juos prikimsti suriu. > >