Tema: Re: Chilli peppers
Autorius: Povilas
Data: 2011-02-19 12:22:21
Rudeni galesi padaryti degustacija :)

"Kauno Budulis"  wrote in message news:ijmgi3$9fv$1@trimpas.omnitel.net...

Satrapas dave ana va kokiu...
tai namus daigykla paverciau.

gyvenime kartais nutinka... pasirodo mes su juo klasiokai kadais buvom !

"Povilas" <geras@vilkas.lt> wrote in message
news:ij5n3e$q8d$1@trimpas.omnitel.net...
> Galiu ir as pasidalinti keliu rusiu cili pipiriuku seklytem:
>
> 1.Ispaniski Pimiento de padron. Tiems kas esate buve Kanaru salose,turetu
> buti zinomi sie pipiriukai,nes juos pateikineja restoranuose kaip zakusona
> pries maista - jie buna apkepti alyvuogiu aliejuje ir pabarstyti rupia
> juros druska.Kol jie buna jaunuciai,juos taip galima valgyti Na, bet jei
> pramazinai ir jie siek teik peraugo - jie patampa labai konkretus cili.
> 2. Bishops Bell - varpeliai.Svelniai astrus. Labai tinka visokiems
> konservams gaminti arba galia juos prikimsti suriu.
>
>