pelėsis neblogai, jis toks baltas - pilkas pelėsinis ir būna (tipo, toks labiau sausas), bet iš tavo aprašymo tai lyg ir kažkoks glitėsis, o tai jau negerai. Visgi mėsa yra slidus dalykas ir su jos gedimais geriau nežaisti. Mano tėvai anksčiau dažnai dešras vytindavo, irgi vieną kartą įsimetė kažkoks glitėsis, nors dešros atrodė nepriekaištingai. Bet perpjovus pasklido baisiai nekoks kvapas ir iškeliavo 20 lazdų į šiuklinę. Tėvai tada suvertė bėdą druskai. Aš atsimenu tik, kad laaaabai smirdėjo :) Tiwesa, berods pjovė ne dėl to glitėsio, o dėl to, kad dešros per ilgai buvo kietos, ta prasme, nesiraukšlėjo, kaip normalaus džiuvimo metu "Indraja" <indraja_@_indraja.com> wrote in message news:ijtt98$6hs$1@trimpas.omnitel.net... > galima bandyt prapjaut, bet kvapas ju - nepakito, patys is saves - kieti ganetinai... > Tos gelsvos demeles - nusivalo, ir ju vietoje nelieka jokio spalvos pakitimo ar pan. Ar negali buti, kad sitas reiskinys is > virsaus - neitakoja to kas yra viduje - pusleje? As bent noreciau tuo labai tiketi. Na pav. kaip kokios pelesines dasros, jos gi > apipelyja ispriskai, bet ju viduje, to pelesio nera... > Idomu, ka darem netaip? Nes tos demeles yra ir ant tu, kurie buvo daromi su salietra ir ant tu, kurie buvo be jos, o su spiritu... > Ar negali buti taip, kad pusles buvo netinkamai paruostos? Jas ruose ta prityrus tetulyte, ir tiesa pasakius nepaklausiau, ka dar > joms dare, be ismirkymo ir isplovimo... > > --