fotkes neturiu :), nes graziai nufotkint patiekala be normalaus apsvietimo ir pan., dazniausia skaniai nesigauna :), o barbariso uogas dejau todel, kad taip parekomendavo gruzinai (sake pas juos dedama arba tai, arba tai). "[pozherukas.namie]" <pozherukas@plovas.lt> wrote in message news:inprak$v4f$1@trimpas.omnitel.net... > Nu fainiai tu čia. Tau irgi kaip straipsnyje, sunkiausia buvo gauti > granatą :) > Aš būčiau eksperimentavęs tarkim su vyšnia, spanguole ar sūdyta citrina. > Nors ne. Nusipirkčiau granatą. Gal fotkė kokią turi? > > --- > pozherukas.livejournal.com > > "foxaz" <foxaz@ten.lt> wrote in message > news:inh928$vv5$1@trimpas.omnitel.net... >> Sveiki, >> >> Vakar perkant teliuko skerdiena su ja atidave ir visus subproduktus. >> Kadangi sunu nelaikau, o kazkada Gruzijoje kindzmaralulio gamykloj >> vaisino labai skaniu patiekalu is viso sito gerio tai nutariau pasidaryt >> ji namie. Gavosi nepaprastai skanu, tie kurie dar prie maisto ir skaidria >> shalta naudojo tai sake geresnio uzkandimo ir but negali (vis gi >> originaliai manau labiau tiktu chacha) :). Dariau pagal pirma recepto >> varianta tik vyna keiciau granatu sultimis, o vietoj granatu seklyciu >> dejau ismirkytas barbariso uogas. Kas neturi nusistatymo pries tokius >> produktus tikrai rekomenduoju pasigamint. >> >> http://www.monemo.ru/food/govjazhi-potroxa-po-gruzinski-ili-kuchmachi >> >> Skanaus! >> > >