Kazkada cia putojausi, kad nesigauna skaniu sonkauliuku padaryti - gavosi. Prisirinkau visokiu patarimu, bet jai nepasinaudojau - padariau savaip. Marinuojam sekanciai - saukstas medaus, sojos, nemazai pipiru maltu maisytu, pora sauksteliu garstyciu. Viska ismaisom ir gerai itrinam sonkaulius. Marinavau gal tik valanda - bet kuo ilgiau, tuo geriau, speju. Kepiau 180 laipsniu, su ventiliatoriumi, kepimo maiselyje apie valanda. Gavosi puikiai. Manau stebuklo dalis cia turetu buti skirta kepimo maiseliui - jame ir neisdziusta, bet ir apkepa, skirtingai nei tarkim folojoje ar uzdarame inde. Geriausiai vartoti su bulviu kose ir torskintais kopustais, kuriu receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons. pomidoais, raudoneliu ir sonine taip smagiai gaunasi. Skanaus!