O as dar nesulaukiau:( Tai ten vistiek pakoreguos pakeliui Receptu nebuna idealiu visalaik koreguojama:) Pagal turimus indegrientus "Night" <vkumpikas_@gmail.com> wrote in message news:imqlj2$ok2$1@trimpas.omnitel.net... > Cooleri, pagal originalu recepta dar reikia deti knymu, vietoj raudonelio > ten raso ciobrelius ir sonines maziau - bet man patinka, kai jos daugiau > buna. Tiek netikslumu. > > Beje, siandien isbandeme visus auksciau paminetus receptus - dieviskas > skonis pasitvirtino :) > > "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in message > news:impqjv$jp1$1@trimpas.omnitel.net... >> Nu va dabar viskas vietoje >> Auskciau kopustai >> Zemiau jiems sonkauliai >> Persiunciau zmonai >> Lauksma rezultatu:) >> >> >> "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message >> news:impp59$h6e$1@trimpas.omnitel.net... >>> Ne visai tiksliai, bet apytiksliai: >>> >>> Paimam puoda, ikaitinam, pilam slakeli aliejaus, dedam pora kapotu >>> svogunu ir ~400 g sonines >>> supjaustytos "spirguciais". Viska pakaitinam, kad spirguciai issileistu >>> o svogunai pagelstu. >>> Priklausomai nuo sonines, kiek ji linkusi greitai tirpti, aliejaus >>> galima ir nepilti. Taip pat visa sita >>> procedura galima atlikti keptuveje, jei puodas netikes. Tada i sita >>> reikala verciame apie 1 kg nuvarvintu >>> skystimu kopustu. Dedame 400 g. konservuotu pomidoru (jei nepjaustyti - >>> supjaustome pries dedant). >>> Beriame raudonelio, druskos, gerai gerai ismaisome. Pilame kokia puse >>> stiklines vandens. >>> Uzdengiame dangti ir troskiname, maziausiai valanda. Beje, tie kopustai >>> sekancia diena skanesni... :) >>> >>> "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in >>> news:impoqh$gj4$1@trimpas.omnitel.net: >>> >>>> Sita placiau jei galima: >>>> >>>> Geriausiai vartoti su bulviu kose ir torskintais kopustais, kuriu >>>> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons. >>>> pomidoais, raudoneliu ir sonine taip >>>> smagiai gaunasi. >>>> >>>> >>>> "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message >>>> news:impncf$e0s$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> Kazkada cia putojausi, kad nesigauna skaniu sonkauliuku padaryti - >>>>> gavosi. Prisirinkau visokiu patarimu, >>>>> bet jai nepasinaudojau - padariau savaip. >>>>> >>>>> Marinuojam sekanciai - saukstas medaus, sojos, nemazai pipiru maltu >>>>> maisytu, pora sauksteliu >>>>> garstyciu. Viska ismaisom ir gerai itrinam sonkaulius. Marinavau gal >>>>> tik valanda - bet kuo ilgiau, tuo >>>>> geriau, speju. Kepiau 180 laipsniu, su ventiliatoriumi, kepimo >>>>> maiselyje apie valanda. Gavosi puikiai. >>>>> Manau stebuklo dalis cia turetu buti skirta kepimo maiseliui - jame >>>>> ir neisdziusta, bet ir apkepa, skirtingai >>>>> nei tarkim folojoje ar uzdarame inde. Geriausiai vartoti su bulviu >>>>> kose ir torskintais kopustais, kuriu >>>>> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su >>>>> kons. pomidoais, raudoneliu ir sonine taip >>>>> smagiai gaunasi. >>>>> Skanaus! >>>> >>>> >>> >> > >