Cooleri, pagal originalu recepta dar reikia deti knymu, vietoj raudonelio ten raso ciobrelius ir sonines maziau - bet man patinka, kai jos daugiau buna. Tiek netikslumu. Beje, siandien isbandeme visus auksciau paminetus receptus - dieviskas skonis pasitvirtino :) "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in message news:impqjv$jp1$1@trimpas.omnitel.net... > Nu va dabar viskas vietoje > Auskciau kopustai > Zemiau jiems sonkauliai > Persiunciau zmonai > Lauksma rezultatu:) > > > "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message > news:impp59$h6e$1@trimpas.omnitel.net... >> Ne visai tiksliai, bet apytiksliai: >> >> Paimam puoda, ikaitinam, pilam slakeli aliejaus, dedam pora kapotu >> svogunu ir ~400 g sonines >> supjaustytos "spirguciais". Viska pakaitinam, kad spirguciai issileistu o >> svogunai pagelstu. >> Priklausomai nuo sonines, kiek ji linkusi greitai tirpti, aliejaus galima >> ir nepilti. Taip pat visa sita >> procedura galima atlikti keptuveje, jei puodas netikes. Tada i sita >> reikala verciame apie 1 kg nuvarvintu >> skystimu kopustu. Dedame 400 g. konservuotu pomidoru (jei nepjaustyti - >> supjaustome pries dedant). >> Beriame raudonelio, druskos, gerai gerai ismaisome. Pilame kokia puse >> stiklines vandens. >> Uzdengiame dangti ir troskiname, maziausiai valanda. Beje, tie kopustai >> sekancia diena skanesni... :) >> >> "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in >> news:impoqh$gj4$1@trimpas.omnitel.net: >> >>> Sita placiau jei galima: >>> >>> Geriausiai vartoti su bulviu kose ir torskintais kopustais, kuriu >>> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons. >>> pomidoais, raudoneliu ir sonine taip >>> smagiai gaunasi. >>> >>> >>> "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message >>> news:impncf$e0s$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Kazkada cia putojausi, kad nesigauna skaniu sonkauliuku padaryti - >>>> gavosi. Prisirinkau visokiu patarimu, >>>> bet jai nepasinaudojau - padariau savaip. >>>> >>>> Marinuojam sekanciai - saukstas medaus, sojos, nemazai pipiru maltu >>>> maisytu, pora sauksteliu >>>> garstyciu. Viska ismaisom ir gerai itrinam sonkaulius. Marinavau gal >>>> tik valanda - bet kuo ilgiau, tuo >>>> geriau, speju. Kepiau 180 laipsniu, su ventiliatoriumi, kepimo >>>> maiselyje apie valanda. Gavosi puikiai. >>>> Manau stebuklo dalis cia turetu buti skirta kepimo maiseliui - jame >>>> ir neisdziusta, bet ir apkepa, skirtingai >>>> nei tarkim folojoje ar uzdarame inde. Geriausiai vartoti su bulviu >>>> kose ir torskintais kopustais, kuriu >>>> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su >>>> kons. pomidoais, raudoneliu ir sonine taip >>>> smagiai gaunasi. >>>> Skanaus! >>> >>> >> >