Sita placiau jei galima: Geriausiai vartoti su bulviu kose ir torskintais kopustais, kuriu receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons. pomidoais, raudoneliu ir sonine taip smagiai gaunasi. "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message news:impncf$e0s$1@trimpas.omnitel.net... > Kazkada cia putojausi, kad nesigauna skaniu sonkauliuku padaryti - gavosi. > Prisirinkau visokiu patarimu, > bet jai nepasinaudojau - padariau savaip. > > Marinuojam sekanciai - saukstas medaus, sojos, nemazai pipiru maltu > maisytu, pora sauksteliu > garstyciu. Viska ismaisom ir gerai itrinam sonkaulius. Marinavau gal tik > valanda - bet kuo ilgiau, tuo > geriau, speju. Kepiau 180 laipsniu, su ventiliatoriumi, kepimo maiselyje > apie valanda. Gavosi puikiai. > Manau stebuklo dalis cia turetu buti skirta kepimo maiseliui - jame ir > neisdziusta, bet ir apkepa, skirtingai > nei tarkim folojoje ar uzdarame inde. Geriausiai vartoti su bulviu kose ir > torskintais kopustais, kuriu > receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons. > pomidoais, raudoneliu ir sonine taip > smagiai gaunasi. > Skanaus!