Nu va dabar viskas vietoje Auskciau kopustai Zemiau jiems sonkauliai Persiunciau zmonai Lauksma rezultatu:) "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message news:impp59$h6e$1@trimpas.omnitel.net... > Ne visai tiksliai, bet apytiksliai: > > Paimam puoda, ikaitinam, pilam slakeli aliejaus, dedam pora kapotu svogunu > ir ~400 g sonines > supjaustytos "spirguciais". Viska pakaitinam, kad spirguciai issileistu o > svogunai pagelstu. > Priklausomai nuo sonines, kiek ji linkusi greitai tirpti, aliejaus galima > ir nepilti. Taip pat visa sita > procedura galima atlikti keptuveje, jei puodas netikes. Tada i sita > reikala verciame apie 1 kg nuvarvintu > skystimu kopustu. Dedame 400 g. konservuotu pomidoru (jei nepjaustyti - > supjaustome pries dedant). > Beriame raudonelio, druskos, gerai gerai ismaisome. Pilame kokia puse > stiklines vandens. > Uzdengiame dangti ir troskiname, maziausiai valanda. Beje, tie kopustai > sekancia diena skanesni... :) > > "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in > news:impoqh$gj4$1@trimpas.omnitel.net: > >> Sita placiau jei galima: >> >> Geriausiai vartoti su bulviu kose ir torskintais kopustais, kuriu >> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons. >> pomidoais, raudoneliu ir sonine taip >> smagiai gaunasi. >> >> >> "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message >> news:impncf$e0s$1@trimpas.omnitel.net... >>> Kazkada cia putojausi, kad nesigauna skaniu sonkauliuku padaryti - >>> gavosi. Prisirinkau visokiu patarimu, >>> bet jai nepasinaudojau - padariau savaip. >>> >>> Marinuojam sekanciai - saukstas medaus, sojos, nemazai pipiru maltu >>> maisytu, pora sauksteliu >>> garstyciu. Viska ismaisom ir gerai itrinam sonkaulius. Marinavau gal >>> tik valanda - bet kuo ilgiau, tuo >>> geriau, speju. Kepiau 180 laipsniu, su ventiliatoriumi, kepimo >>> maiselyje apie valanda. Gavosi puikiai. >>> Manau stebuklo dalis cia turetu buti skirta kepimo maiseliui - jame >>> ir neisdziusta, bet ir apkepa, skirtingai >>> nei tarkim folojoje ar uzdarame inde. Geriausiai vartoti su bulviu >>> kose ir torskintais kopustais, kuriu >>> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su >>> kons. pomidoais, raudoneliu ir sonine taip >>> smagiai gaunasi. >>> Skanaus! >> >> >