Ne visai tiksliai, bet apytiksliai: Paimam puoda, ikaitinam, pilam slakeli aliejaus, dedam pora kapotu svogunu ir ~400 g sonines supjaustytos "spirguciais". Viska pakaitinam, kad spirguciai issileistu o svogunai pagelstu. Priklausomai nuo sonines, kiek ji linkusi greitai tirpti, aliejaus galima ir nepilti. Taip pat visa sita procedura galima atlikti keptuveje, jei puodas netikes. Tada i sita reikala verciame apie 1 kg nuvarvintu skystimu kopustu. Dedame 400 g. konservuotu pomidoru (jei nepjaustyti - supjaustome pries dedant). Beriame raudonelio, druskos, gerai gerai ismaisome. Pilame kokia puse stiklines vandens. Uzdengiame dangti ir troskiname, maziausiai valanda. Beje, tie kopustai sekancia diena skanesni... :) "cooleris" <Dar@takas.lt> wrote in news:impoqh$gj4$1@trimpas.omnitel.net: > Sita placiau jei galima: > > Geriausiai vartoti su bulviu kose ir torskintais kopustais, kuriu > receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su kons. > pomidoais, raudoneliu ir sonine taip > smagiai gaunasi. > > > "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message > news:impncf$e0s$1@trimpas.omnitel.net... >> Kazkada cia putojausi, kad nesigauna skaniu sonkauliuku padaryti - >> gavosi. Prisirinkau visokiu patarimu, >> bet jai nepasinaudojau - padariau savaip. >> >> Marinuojam sekanciai - saukstas medaus, sojos, nemazai pipiru maltu >> maisytu, pora sauksteliu >> garstyciu. Viska ismaisom ir gerai itrinam sonkaulius. Marinavau gal >> tik valanda - bet kuo ilgiau, tuo >> geriau, speju. Kepiau 180 laipsniu, su ventiliatoriumi, kepimo >> maiselyje apie valanda. Gavosi puikiai. >> Manau stebuklo dalis cia turetu buti skirta kepimo maiseliui - jame >> ir neisdziusta, bet ir apkepa, skirtingai >> nei tarkim folojoje ar uzdarame inde. Geriausiai vartoti su bulviu >> kose ir torskintais kopustais, kuriu >> receptas, beje vienintelis, man patiko is Beatos knygos - ten su >> kons. pomidoais, raudoneliu ir sonine taip >> smagiai gaunasi. >> Skanaus! > >