Dar šiek tiek http://receptai.iki.lt/lt/blogas/kaip-issifruoti-miltus-/369 http://www.facebook.com/note.php?note_id=142195619171566 Kitaip tariant, kepu duoną, renkuosi didelį skaičių (žema rūšis) ir mažą raidę (pradžioj abėcėlės - daugiau glitimo), arba papildomai pilu glitimo (yra pirkt). Sausainiams ir pan. (jei ne mielinė tešla) renkuosi mažą skaičių (aukšta rūšis) ir didesnę raidę (mažiau glitimo). Nors dabar yra tokių, kur nei vienas, nei kitas nežymima: pvz., rupūs ruginiai miltai, rupūs kvietiniai miltai - nei raidžių, nei skaičių nebūna. Va kas paaiškins, kaip tokius šifruot.... ;) lllll "audrius" wrote in message news:j1avvn$j80$1@trimpas.omnitel.net... sveiki, gal kas zinot gera straipsni apie issamu miltu zymejima? tipo ka reiskia 550D ir pan (tai, kas parasyta ant pakeliu, zinau, norisi kazkokio specialistu komentaro)