1. Taip, tik čia tinka mieliniams gaminiams. Su kėlimo milteliais giliai dzin :) 2. Taip, jie "švaresni", mažiau ne tik rašomų "pelenų", bet ir sėlenų, gemalų liekanų ir pan. Labiau tinkami visokiems pyraginiams gaminiams. lllll "audrius" wrote in message news:j1b4h9$or5$1@trimpas.omnitel.net... kuo aukstesne raide (B,C) - tuo geriau kyla teshla? kuo mazesnis skaicius (405,550) - tuo didesnis baltumas? right? "lllll" <mail@freemail.lt> wrote in message news:j1b2ij$mh5$1@trimpas.omnitel.net... > Dar šiek tiek > http://receptai.iki.lt/lt/blogas/kaip-issifruoti-miltus-/369 > http://www.facebook.com/note.php?note_id=142195619171566 > Kitaip tariant, kepu duoną, renkuosi didelį skaičių (žema rūšis) ir mažą > raidę (pradžioj abėcėlės - daugiau glitimo), arba papildomai pilu glitimo > (yra pirkt). > Sausainiams ir pan. (jei ne mielinė tešla) renkuosi mažą skaičių (aukšta > rūšis) ir didesnę raidę (mažiau glitimo). > Nors dabar yra tokių, kur nei vienas, nei kitas nežymima: pvz., rupūs > ruginiai miltai, rupūs kvietiniai miltai - nei raidžių, nei skaičių > nebūna. > Va kas paaiškins, kaip tokius šifruot.... ;) > > lllll > > "audrius" wrote in message news:j1avvn$j80$1@trimpas.omnitel.net... > > sveiki, gal kas zinot gera straipsni apie issamu miltu zymejima? > tipo ka reiskia 550D ir pan > > (tai, kas parasyta ant pakeliu, zinau, norisi kazkokio specialistu > komentaro) >