Tema: Re: miltu zymejimas
Autorius: lllll
Data: 2011-08-03 13:06:18
1. Taip, tik čia tinka mieliniams gaminiams. Su kėlimo milteliais giliai 
dzin :)
2. Taip, jie "švaresni", mažiau ne tik rašomų "pelenų", bet ir sėlenų, 
gemalų liekanų ir pan. Labiau tinkami visokiems pyraginiams gaminiams.

lllll

"audrius"  wrote in message news:j1b4h9$or5$1@trimpas.omnitel.net...

kuo aukstesne raide (B,C) - tuo geriau kyla teshla?
kuo mazesnis skaicius (405,550) - tuo didesnis baltumas?

right?

"lllll" <mail@freemail.lt> wrote in message 
news:j1b2ij$mh5$1@trimpas.omnitel.net...
> Dar šiek tiek
> http://receptai.iki.lt/lt/blogas/kaip-issifruoti-miltus-/369
> http://www.facebook.com/note.php?note_id=142195619171566
> Kitaip tariant, kepu duoną, renkuosi didelį skaičių (žema rūšis) ir mažą
> raidę (pradžioj abėcėlės - daugiau glitimo), arba papildomai pilu glitimo
> (yra pirkt).
> Sausainiams ir pan. (jei ne mielinė tešla) renkuosi mažą skaičių (aukšta
> rūšis) ir didesnę raidę (mažiau glitimo).
> Nors dabar yra tokių, kur nei vienas, nei kitas nežymima: pvz., rupūs
> ruginiai miltai, rupūs kvietiniai miltai - nei raidžių, nei skaičių 
> nebūna.
> Va kas paaiškins, kaip tokius šifruot.... ;)
>
> lllll
>
> "audrius"  wrote in message news:j1avvn$j80$1@trimpas.omnitel.net...
>
> sveiki, gal kas zinot gera straipsni apie issamu miltu zymejima?
> tipo ka reiskia 550D ir pan
>
> (tai, kas parasyta ant pakeliu, zinau, norisi kazkokio specialistu
> komentaro)
>