Beje, o kaip su perkaitinimu? Nes as jauciu savo berghoff'a perkaitines ir suvariau - kai kepi steikus ar burgeriu mesa ar siaip kokiam troskiniui apkepti reikia - tai ikaitinu iki max ir tada dedu mesa be jokiu riebalu. Jauciu cia keptuvems su danga, nors ir titano, ne i sveikata... :) "Iris" <trintivisaikitastrinti@gmail.com> wrote in news:j1okou$neg$1@trimpas.omnitel.net: > vat ka?kaip stebuklingai a? savo Woll'a po ma?daug metu pradejau > sudirbineti >:( danga kiek ?erpetoti pradejo, o ir svilt vietom maistas.. dabar >:ne?inau, > ar cia a? taip durnai sugebejau ja sudralint, ar ka?kokios i?orines > prie?astys.. perkaitint lyg ir neperkaitinu, i? iprocio vis tiek > medinius irankius naudoju, o bet taciau nebe tas kaip prad?ioj, ir > gerokai.. ypac ta danga ap?erpetojus nepatinka.. > o gal tiesiog ne?t i garantini, ten gi berods 3 metai dangai.. :) ale > sakys, kad naudojau kaip nors netinkamai, ir ka tada.. > > "mdz" <no@nameno.lt> wrote in message > news:j1mosa$eih$1@trimpas.omnitel.net... >> "Deimantinis" Woll'as su nuimama rankena tarnauja universaliai vir? >> metu. Brangus, ale su pigiu tefaliu nelabai lyginamas dalykas.. >> >> >> "Night" para?e naujienu news:j1mhjp$5ah$1@trimpas.omnitel.net... >> >> Laikas pasikeisti ~6 metus tarnavusia Berghoff. Noriu dideles, >> sunkios, t.y. >> spizines. Kolkas zinau tik Sheppshult is Ogminos ir Woll - gal kas >> papasakos >> uz ir pries? Ar gal dar ka praleidau? >> > >