Jau senai palikau tefloną ir kitas sintetines dangas turinčias keptuves, tiesa svogūnus ir kitas daržoves pasikepu mažoje rusiškoje plieno keptuvėlėje apie 12cm diametro . Dabar naudoju sunkias: seną Zepter, seną ukrainietišką 26 cm skersmens, naują 2-os rūšies švedišką 26 cm ir dar nupirkau steikams kepti irgi švedišką iš Maksimos (tik 2-kart panaudojau). Kiekviena turi savo "naravą", turi prisiderinti. Visos dirba savo karštą darbą atsakingai. Vakar kepiau lietinius špižinėje,zepteris buvo užimtas, padegė keli paskutiniai užpilimai, nes kepimo metu pakeičiau tešlos sudėtį -įpyliau kefyro, na tai mano bėda ,o ne keptuvės. Aš patenkintas ,kad galiu pamankštinti riešus prie orkaitės.Plonadugnės nevienodai paskirsto per plotį šilumą ir kepimas yra nevienodas. Man špižinės kaip tik tas "Audrius" <xkalvisx(skliaustelius_ištrinti)@takas.lt> wrote in message news:j1mqd0$g74$1@trimpas.omnitel.net... Woll be konkurencijos, kažkada mokėjau apie 400lt, bet prie to kas pusmetį keičiu pigias tefal, kurios sueina fėjai gaminant pusryčius ar šiaip lengvą maistelį, mat tefal lengvos ir moteriškai rankai ......... na o Woll rimtiems patiekalams, ta prasme, man, kai aš įžengiu virtuvėn ;-))) > Laikas pasikeisti ~6 metus tarnavusia Berghoff. Noriu dideles, sunkios, > t.y. > spizines. Kolkas zinau tik Sheppshult is Ogminos ir Woll - gal kas > papasakos > uz ir pries? Ar gal dar ka praleidau? > >