nu jo, svelniai astru. atimt mesa, pridet koservuotu kukuruzu ir apibarstyt panyru. gal dar grietines sauksta idet pries patiekiant? eilinis marmalas. 2011.11.02 07:41, azero rašė: > On 2011.11.01 20:46, Povilas wrote: >> As gal kol kas kulturingai atsisakysiu nuo cili gaminimo,nes cili be >> mesos - nei sis ,nei tas,o as vis dar jos nevalgau... vaikams tikras >> cili bus per astrus - dar neismoko astriai maitintis >> > > Tiesą sakant, Chili sin carne, visai ne toks jau ir blogas kaip > įsivaizduoji :) > http://www.jogosmityba.lt/index.php?id=354 va pvz šitas man patiko. > Nemažai kartų gaminęs jį jau ir neatsibosta. Tiesa šį savaitgalį con > carne pabandžiau su jautiena, tai nepasakyčiau, kad tai žymiai skaniau. > Tiesiog - su mėsa ir tiek. O dėl aštrumo, tai galima ir švelniai aštrų > padaryt, nebūtina atomo iš karto :)