Viskas cia OK ,ka parasei.As sau tokius marmaliakus pasigaminu ir pasigaminu tokio astrumo,kad net virsugalvis is vidaus pradeda niezeti, bet tai ir yra marmaliakai, o ar juos pavadinsi kokiu nors skambiu nemusisku pavadinimu ar tiesiai sviesiai - astrus darzoviu troskinys,nuo to esme nelabai keisis. Blogai tai,kad visokiuose tokiuose receptuose figuruoja labaai jau nemusiski ingredientai,kurie arba turi buti pasrtoviai vaartojami arba geriau jau visai ju nepirkti,nes taip ir pragules kazkur virtuves kamputyje. "azero" parašė naujienų news:j8ql64$24j$1@trimpas.omnitel.net... On 2011.11.01 20:46, Povilas wrote: > As gal kol kas kulturingai atsisakysiu nuo cili gaminimo,nes cili be > mesos - nei sis ,nei tas,o as vis dar jos nevalgau... vaikams tikras > cili bus per astrus - dar neismoko astriai maitintis > Tiesą sakant, Chili sin carne, visai ne toks jau ir blogas kaip įsivaizduoji :) http://www.jogosmityba.lt/index.php?id=354 va pvz šitas man patiko. Nemažai kartų gaminęs jį jau ir neatsibosta. Tiesa šį savaitgalį con carne pabandžiau su jautiena, tai nepasakyčiau, kad tai žymiai skaniau. Tiesiog - su mėsa ir tiek. O dėl aštrumo, tai galima ir švelniai aštrų padaryt, nebūtina atomo iš karto :)