man panašiai buvo :) Nors vienas gastrologas pasakė, kad vengti reikia 4 produktų: sviesto, gazuotų gėrimų (ypač šampano), svogūnų ir tirpių kavų/arbatų ir ko. Tai šitų ir nevalgau, bet ir labai nemėgstu. O šiaip -viską, tik ne per daug ir ne pastoviai vieną produktą "Glebas" <uramun@gmail.com> wrote in message news:jadbt2$b5d$1@trimpas.omnitel.net... > Nuo vaikystės bėdos su gastritais. > Jokio kepto, jokio sūraus, jokio blyn skanaus. Valgyti nieko negalima, nuotaika figova, sveikatos nėr. > Prieš 8 metus - dvylikapirštės perforacija, 3 savaitės ligoninėje. > Po operacijos gydytojas atskaitė moralą ką galima valgyti. Pagal jį - beveik nieko, didžiausias priešas - dešrelės. Kelti ne > daugiau kaip 5 kg. > Pačią pirmą dieną, kai ligoninėje po operacijos gavau valgyti - ligoninės valgykloje gavau dešrelių... > > Žodžiu užkniso. > Pradėjau valgyti viską, nuo ko nebloga. Po truputį maisto, nuo kurio yra bloga, sumažėjo iki visiško minimumo. Stengiuos > nepersivalgyti ir tiek. Blynus, kotletus ir kitus keptus skanius daiktus taip pat valgau. Brangiąją, sveriančią tikrai daugiau nei > 5kg, pakeliu. > Nežinau ar stebuklingai apsveikau, ar tuojau visai užsilenksiu, bet faktas, kad kai sėdėdavau krapštydamas nesūdytą košytę ir > žiūrėdamas kaip kiti valgo karbonadą nervai iš alkio imdavo tiek, kad pilvą pradėdavo skaudėti labiau negu skaudėtų nuo karbonado > suvalgymo.