skamba skaniai.. reikes pabandyti :) kiek laiko marinuoti reikia? "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message news:jafl50$3ik$1@trimpas.omnitel.net... > As labai ilgai experiomentaves naudoju toki buda - sonkaulius pamerkiu i > marinata - aliejus, sojos > padazas, druska, pipirai, kas nors astraus + pagal skoni ko nori. Tada > kepu maiselyje (isbandziau visaip: > ant groteliu - isdziusta, su folija - neblogai, tik reik atidengti pries > gala, apvirt+kept - nepatiko) 1 valanda > 180-200 laipsniu su ventiliatorium - neisdziusta, apskrunda, nuo kaulu > pati krenta. Vartoti su bulviu kose ir > troskintais kopustais :) > > "optimistas" <pokemonz@takas.lt> wrote in > news:jadeia$g2k$1@trimpas.omnitel.net: > >> Sveiki, >> gal kas turite koki skanu savita keptu sonkauliuku recepta? Kiauliena >> bus gaminama. Dekavoju. >> Attachment decoded: text-plain-1 >> >