Kuo ilgiau - tuo geriau. Isbandyta nuo 1 val iki 2 paru. Tradiciskai per nakti. Skirtumas yra, nors ne dramatiskas. Kaip cia vienas kulinaras aiskino (Giedrius V berods), kad jei kepini kepsi uzdarai (maise, puose, etc.) tai marinuoti nebutina - viskas susigeria i mesa kepimo procese. O va jei kepi ant groteliu - reiktu mesos aromatinemis savybemis pasirupinti pries kisant i duchovke. "tds" <no@email.com> wrote in news:jaflbe$3vh$1@trimpas.omnitel.net: > skamba skaniai.. reikes pabandyti :) > kiek laiko marinuoti reikia? > > "Night" <vkumpikas@_gmail.com> wrote in message > news:jafl50$3ik$1@trimpas.omnitel.net... >> As labai ilgai experiomentaves naudoju toki buda - sonkaulius >> pamerkiu i marinata - aliejus, sojos >> padazas, druska, pipirai, kas nors astraus + pagal skoni ko nori. >> Tada kepu maiselyje (isbandziau visaip: >> ant groteliu - isdziusta, su folija - neblogai, tik reik atidengti >> pries gala, apvirt+kept - nepatiko) 1 valanda >> 180-200 laipsniu su ventiliatorium - neisdziusta, apskrunda, nuo >> kaulu pati krenta. Vartoti su bulviu kose ir >> troskintais kopustais :) >> >> "optimistas" <pokemonz@takas.lt> wrote in >> news:jadeia$g2k$1@trimpas.omnitel.net: >> >>> Sveiki, >>> gal kas turite koki skanu savita keptu sonkauliuku recepta? >>> Kiauliena bus gaminama. Dekavoju. >>> Attachment decoded: text-plain-1 >>> >> > > >