pas mumis kažkas panašaus stovi nukištas giliai į spintą. Man asmeniškai gyvai užpilta kava yra skanesnė (bet aš ir kavos per aparatus nemėgstu). Vyras jokio skirtumo nepastebėjo, ypač teigiamo ne :) Tad toliau sėkmingai eksploatuojamas paprastas kaip 3 kapeikos Bodum stiklainis su presu. Mano galva, viskas priklauso nuo arbatos žaliavos ir arbatos/H2O santykio, o ne nuo virdulio kainos Mes turim šitą http://www.elektrischekuchengerate.com/gourmet-tea-advanced-tee-vollautomat-wasserkocher-von-gastroback/ "vytjon" <ne@nurodytas.lt> wrote in message news:ji5l5s$jsn$1@trimpas.omnitel.net... > On 2/23/2012 4:36 PM, Zyza wrote: >> Uzrode skaipe, kad ji kur fainas: >> http://www.gourmet.lt/2/post/2012/02/iuolaikikas-virdulys-arbatinis-tobulybs-beiekant.html >> >> Tik va kainos nedziugina, ~600-700 Lt vidutiniskai ;/ > > Įdomus arklio mechanizavimo pavyzdys :) Kažin, keli sieteliai komplekte (skirtingoms arbatos rūšims)? >