Čia pasakojo man ne apie tokią dervą, ji kepant kotletus nesimato (čia manau tai kad tau gaunasi tai yra kokios mėsos sultys + prieskoniai ir ką dar ten dedi į tuos kotletus susvyla), o dervos tai čia tokios daugiau panašios į tai kad susidaro kamine degant sakingoms malkoms. Nežinau kaip tiksliai paaiškinti. Jos kaupiasi po truputį ir būtent kaip pasakojo nuo alyvuogių aliejaus, kuris neskirtas kepimui, nes jis pakelia tik žemas temperatūras. Taip pat nepilti aliejaus į šaltą keptuvę. Tokie buvo patarimai. Taip kad, kaip jau rašiau naudojant tinkamą aliejų, pilant jį į įkaitintą keptuvę yra prailginamas keptuvės tarnavimo laikas, BET vistiek tokių keptuvių bėda lieka dervos, kurios nenusivalo ir po kažkiek metų pradeda maistas lipti prie keptuvės nepriklausomai nuo to kokia ten ta kosmoso dulkių danga yra. "Audrius" parašė naujienų news:jikd0q$5le$1@trimpas.omnitel.net... Turiu Woll titaninę, mokėta netoli 400lt. Kepant kotletus susidaro dugme plėvelė(derva), kuri užknisa, nes limpa prie šonų ir kotletų. Kiekvieną iškeptą keptuvę reikia valyti su mentele, bet mažai padeda, geriausias vaistas išvalyti ir pilti naują aliejų. Naudoju alyvuogi aliejų. Taigi esu šiedk tiek nusivyles sava titanine danga. O gal aš kažkaip ne tyaip kepu??? > Apie tas visokias titanines, teflonines nesvylančias, kad čia yra jų bėda. > Keraminių parodoj jie neturėjo, ga išvis negamina woll'as nežinau. >