Tai zalios devynerios ir tiesiai geriant pertusina primena tiktai taip. Tavo isvardinti visi ingredientai zinomi, bet pageidautina pateikti ir su konkreciom gerimu markem, jei isbandyta ir efektas geras. Pvz Bacardis i arbata skoni duoda toki siaip sau. Stroh+Bacardis jau geriau, jei proporcijos teisingos. "unce" <info@delfi.lt> wrote in message news:jinhoo$8ei$1@trimpas.omnitel.net... > tik alkoholiniai ateina i galva, kitaip nematau prasmes arbatos skoni > permusineti :) > Rigas balzams labiausiai patinka > Tamsus romas > Brendis > nuo zaliu devyneriu toks pertusininis skonis gaunasi > > "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message > news:jincag$15i$1@trimpas.omnitel.net... >> Kartais visai skanu i arbata sio-to pripilti. Kazkoks paivairinimas, >> kurio kartais norisi. >> >> Ta proga klausimai keli: >> >> *pasidalinkit idejom, kas i arbata gerai jums tinka >> >> *gal Stroh 80 ar panasaus kur uzmatet gerom kainom Vilniuj? Maxima toks >> vaizdas kad juo nebeprekiauja, o kitur tai kainos kaip gero konjako. >> > >