Man atrodo, kad wok'o ir yra ta ideja, kad kaitinti is sonu, o ne tik plokscia dugna. Manau, kad wok'as su ploksciu dugnu tas pats kas gumine boba :) Beje, o ka tu ten lauke isirengei sitam daiktui? Galvoju gal koki degikli visai nieko butu kad kartais pazaisti. "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in news:jjadip$m10$1@trimpas.omnitel.net: > Siaip wok'o esme yra didelis karstis ir trumpas terminis apdirbimas. > Mesa kepi gal minute. > > Pabandymui gali paimti pigu woka, buna ermitaze teflonu dengtas. Toki > panaudojau trumpai, kad pabandyt, ar patinka kaip daiktas. > > Kadangi patiko, is UK atveze man carbon steel woka. Tada ji paruosiau, > ir po kazkiek kepimu jau veikia puikiai, nebelimpa niekas. Lietuvoj > kazkodel wokai brangus. > > Gal kiti priestaraus, bet man sunku patiketi, kad ant indukcines > galima kazka stipriai kaitinti. Net dujinej plytelej buna wokui > specialus degiklis dujines centre. Draugelis kulinaras toki bande - > sako per silpnas, karscio mazai. > > "LiMMeS" <a@a.com> wrote in message > news:jjad5d$lep$1@trimpas.omnitel.net... >> Norisi megejiskai namie pasidaryti Thai patiekalu. Girdejau >> indukcinems tinka ir ketaus keptuves. O gal keramine kokia pigiai >> visai neblogai keptu? >> >> "Sail" <sail_windsurfing@yahoo.com> wrote in message >> news:jjab51$isq$1@trimpas.omnitel.net... >>> O tai tokia isvis buna? >>> >>> Woka kurenu ant berods 7 kilovatu dujines, ir ziema lauke >>> temperaturos per mazai. Vasara pats tas. >>> >>> Dar kuklus pastebejimas - taskosi is voko karstas aliejus, gerai >>> uzkaitinus kartais ir ugnies paduoda. Drabuzia pasidengia tokiais >>> mikroskopiniais aliejaus laseliais. Namie nedaryciau normalaus >>> wok'inio stirr-fry. >>> >>> Tiesa cia imho viskas, as ne virejas profesionalas. >>> >>> >>> "LiMMeS" <a@a.com> wrote in message >>> news:jjaafq$i1k$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Gal kas parekomenduotumet pigia ir gera Wok keptuve indukcinei >>>> viryklei? >>> >>> > > >