nu ten buvo ir apie GREITpuodį: "Ideklas i puoda, o dar geriau i greitpuodi gali buti ekonomiskesnis ir > zymiai lengviau plaunamas variantas. " "F20.0" <F20.0@kazkas.lt> parašė naujienų news:jj8c7o$q4p$1@trimpas.omnitel.net... > Čia ne apie greitpuodį, o apie garpuodį. > > "Interested" parašė naujienų news:jj7kav$ut$1@trimpas.omnitel.net... > > Receptų linkus prašom pateikti :) > > O aš "savo": > > Supjaustom vištą, apšlakstom gausiai sojos padažu. > Greitpuodyje išlydom sviestą (pakelio per daug, pusės man mažai), sumetam > vištos gabalus, permaišiom. Ant viršaus galima truputį morkų ir kiek telpa > bulvių (cielų nuskustų). > "Verdam" 30min nuo šnypštimo pradžios. > Vandens niekad nepyliau, nepriskrudo. > > > > "Lcd" <lzd@takas.lt> parašė naujienų > news:jj3c5u$3bc$1@trimpas.omnitel.net... >> Elektrinio matau tik viena privaluma - taimeri. Ijungei ir pamirsai. >> Ideklas i puoda, o dar geriau i greitpuodi gali buti ekonomiskesnis ir >> zymiai lengviau plaunamas variantas. >> >> Ant garu gali buti labai skanu. Tiesiog reikia moketi gaminti. >> Pavyzdziui, uzmarinavus vista ir isvirus garpuodyje tikrai gaunasi puikus >> variantai. >