Ištraukimas greičiausiai bus ne perimetrinis - visu plotu, gartraukis su "normaliais" filtrais. Kažkaip nusprendžiau, kad tokį bus lengviau prižiūrėt nei didelį stiklinį paviršių - minėjo, kad užtenka kas mėnesį į indaplovę filtrus sumest. Blogiausiu atveju, jie keičiami :) 90cm ir 650kub.m./val bus OK? triukšmas kaip ir pakenčiamas, nors velnias žino kaip tę namie bus - krautuvėj viskas kitaip atrodo... "shadow" <shadow_in_the@shade.com> wrote in message news:jjmrn1$rop$1@trimpas.omnitel.net... > "Ostapas" > wrote >a labai blogai kampinis gartraukis? > > labai gerai (tiesa,suabejociau del gorenje :) ) > Pirmakart pas skandinavus su jais susiduriau pries kokius 4-5 metus. Ir jau dabar tai bene populiariausias gartraukio tipas. Aisku,jei virykle ne 'saloje' :) > Pagrindinis privalumas-galimybe kabinti minimaliai zemai ir nedauzyti galvos norint 'uzmesti aki' i gaminama patiekala. > Yra ivairiu tipu,tad patarciau rinktis ne su tiesiog nuimamu filtru dangciu,bet su atsidaranciu. Geriausias variantas,kai dangtis fiksuojasi keliose padetyse-tada galima dar geriau reguliuoti istraukima >