Pas mane apyvartoj daugiausia 2-3litru (70% atveju), + kartais panaudoja ~1l ar mazesni puoda kausiniams ar panasiai virti; Bet kol kas dviese gyvenam; Ateityj speju puodu talpa padides, nes va jei sriuba virti - darbo praktiskai tiek pat nepriklausomai nuo to ar 3litru puode virsi, ar 7, o susivalgo - skirtingai (grubiai - 3 litru puodas - ~6 lekstes, jei skanu - po 2 lekstes per karta suvalgom :) Plius jei virti ant kauliuku (t.y. mesos sultinyj) - jie labai daug vietos puode uzima - aisku cia greitpuodis be konkurencijos, bet jo ir talpa paprastai buna gausiai didesne, kokie 6-11l. Konkreciai apie tuos puodus - ju gerom kainom buvo thomas philips; Mano galva - jei reikia puodu - gali juos imti drasiai. Patys puodai - nerzaveike ir tiek, nieko blogo, bet ir nieko stebuklingo, tik dizainas specifinis :) "bzik" parašė naujienų news:jjs427$ib3$1@trimpas.omnitel.net... dėl dydžio, tai dažniausiai traukiami 2-3 l, bet turim ir 5, 6 greitpuodžius ir visai mažiukų padažų virimui. Imčiau 1,5, porą 3, ir 5. "Ostapas" <bertamarija@gmail.com> wrote in message news:jjs23h$gh3$1@trimpas.omnitel.net... > Siūlosi čia man paderint kainą arba iš vis gimtadienio dovaną suorganizuot. Viskas OK su jais? > kalba eina apie šitus: > http://homeware.fiskars.com/web/fiskarsweb.nsf/lt/puodai_functional_form_nerudijantis_plienas > Ai dar toks durnas klausimas - kokios talpos puodai einamiausi? > Nepykit baisiai - šiuo momentu neturiu nei vieno puodo (virtuvės irgi kol kas :D), bet kažkaip > nesinori prisipirkt nereikalingų daiktų arba pirkaliot po kelis kartus... > >