Salotos: prikraunam dubenį pjaustytų pomidorų, agurkų, svogūnų laiškų, ridikėlių, salotų lapų, krapų, na visokių žalėsių kokie tik patinka. Įpjaustom virtos neriebios mėsos (vištienos arba jautienos). Užpilui - grūdėta varškė. Druskos kuo mažiau. Šaltibarščiai: (ar reikia recepto? :)) Garnyras antriesiems patiekalams vietoj kokių bulvių ar ryžių: garuose virtos daržovės. Puikiausiai tinka visokie šaldyti brokoliai, šparaginės pupelės arba mišiniai. Kaimuky sezono metu turbūt bus ir šviežių daržovių :) "Alijosius" <alijosius@alijosius.alijosius> wrote in message news:jqhr3i$4ja$1@trimpas.omnitel.net... > Gal kas nors pasidalintumete receptais patiekalu, skirtu diabetikams? > Problema nauja, patiekalai sunkiai galvojasi. Radau diabetininku receptu > knyga, bet joje pilna ivairiu ingredientu, kuriu kaimuko parduotuvej > dazniausiai nerasi. > Taip pat kartais noretusi pasigerint kokiu pyragu, bet cukru ir netgi jo > pakaitalus naudoti uzdraude. > Skrudinto maisto taip pat nurodyta vengti, kiek imanoma. > Aciu. > >