Kiek euforiska apzvalga, del to ir as parasysiu, nes mano ispudis ne toks euforiskas :) Ir as su zmona buvau siandien. Maloniai pasitiko, striukes paeme, i rubine nunese. Taip pat maloniai ir islydejo. Ok. Prie staliuko pasodino, stalu gal puse, gal maziau uzimtu, tiesa vienas didelis gal su 10 zmoniu. Laukiam meniu, nesulaukiam. Dar palaukem, priejo padavejas, atsiprase, kad meniu visi isdalinti. Meniu forma jokia neypatinga, nezinau kaip jie taip apsikaiciavo. Meniu chaotiskas kazkoks - t.y. parasciausio pamaketavimo wordu truksta. Nu bet cia smulkmenos. Cia gal pradzios klaidos, pasitaisys. Maistas OK, skanu, nebrangu, gal kiek porcijos per dideles. Kita karta gal net viena patiekala dviese valgyciau. Valgem starteri (ivairus uzkandziai, pilnai uztenka dviem), zalia troskini su vistiena, raudona troskini su vistiena, plius ryziai kiekvienam, plius arbatinukas arbatos. Viso 72 lt. Labai smagu. Isejom apsivalge. Aptarnavimas "labai gerai" - padavejai jauni, ir stengiasi. Na, bet jau musiskis stengesi. Linkiu, kad nepraetu upas. Aplinka man asmeniskai OK, nors stalai su staltiesemis pasirode tiesiog nepraktiska. Jei patiekalas su atskirai pateiktais padazais, mirkai, kol iki burnos danesi - varva. Kaip nesistengiau - pora klecku liko. Skalbs ir skalbs. O del tu kastu paskui dar kainas pakels :) Man asmeniskai tiktu ir kas nors paprastesnio. Apskritai teigiamas ispudis. Kita karta bandysim ypatinguosius patiekalus, ju visas atskiras skyrius yra. Dar meniu maciau rinkinius, taciau berods 4 zmonems maziausiai. V. "Koscejus" <kosejas@gmail.com> wrote in message news:gq3ag3$ocd$1@trimpas.omnitel.net... > ok, here we go... > sorry, netgi norejau sukurti nauja tema del sio restorano ant kiek esu > nustebintas... > > taigi, viskas prasidejo nuo to, kad buvau isitikines, kad sis > restoranas atsidare vietoj brodvejaus!!! Yooo... nueinam -- drauge > sako: -- tai kad jis suplesškėjęs!? :D > > Oba- sakau, tikrai! ;) > > na, ieskojome mazdaug skambinadami kur tas prakletnas restoranas i 118, > jie nieko negalejo pasakyti, nes matyt dar jie apie save > neprasinese...;) > > Finally, lietui lyjant + sniegui sningant, matau maza iskaba > apskritime, mazdaug, durys uzrakintos, nes ten yra "some kind of > pertrauka" ;) > > Pasibelndziam anyway jau tiek pravaikscioje ir.... atidaro bahuriukas > ir sako, kad dirba virtuve nuo 18val.... dabar kazkokia jie turejo > valanda, kur tvarkosi tipo nuo lunch prie dinner pereina ir keicia > stalu serviravima etc. > Sakau, screw U, ileisk, pasedesim, isgersim arbatos per ta valanda...;) > > Ir tada kaip jau jie susitvarke, grojant ping pong (suprask- thai > muzika) , jie pakviecia nuo baro area prie dinnner stalo (tiesa, pries > tai laukiant ir visus as manau vaisina tokiais cipsais+ padazu). > > APTARNAVIMAS, OH MY GOWD!!! paskutini karta taip buvau aptarnautas tik > NY esanciame HUDSON viesbucio brasserie. 10/10 APTARNAVIMAS. Tas senis > su pilvu, kurio restoranas taip ismustraves tuos vaikinukus, kad jie > "TAIP PONE, NE PONE..." Nu belenkas... o as ju amziaus kind of, o jie > vis dar "poninas" ;) > > MAISTAS: "palčiki ablyžyš" -- o kadangi esu dar ir taupus zmogus > (taupyti madinga) -- kainos belenkaip nerealios! AS valgiau "Prawn > carry" -- kuris jau kind of gurmaniskai isskirtas, - 22 Lt. Viesviena > ar darzoves jeigu pasirinksite - bus 18Lt. (nuotrauka apacioje mano > patierkalo). > Drauge valge "Vegetables in Shrimp souce" -- 16Lt. > Kadangi as nesuvalgiau, ji mano 2 didelius PRAWNS dar paeme ir paragavo > ir tai palikau kelias plaukioti.... nes nesuvalgiau...;) taip , valgiau > su ryziais. > > Dizainas: manau sis feature'as restorano labiausiai neisdevelopintas, > bet visvien smagu, jie turi dimerius, kur kas valanda padaro vis > tamsiau ir t.t. > > Visa tai manau pasiekta to savininko, kuris dizuruoja ir lb kolkas > stebi... viska, tiek maista, tiek padaveju darba...;) > > Visiems linkiu nueit ;) > Labanakt. > > -------------------------------------------------------------------------------- >