zhinai, keiktis nenoriu, tai nezhinau ka jau tau ir atrashyti :D "Linas Petkevičius" <linas@NENENEinfonova.lt> wrote in message news:gq88nh$om7$1@trimpas.omnitel.net... > >> >> manau degustatoriai atskirtu ne tik ish sintezavimo budu gauto citrinu >> rugshties skoni nuo naturaliu citrinos sulchiu, bet ir dar daugiau >> (nekalbant apie laboratorijas). > > Neiskhkraipyk ka ash sakiau. Pridetame faile yra nuoroda, kad kenksmingas > yra butent E330 ir nuo pat pradziu ash apie ji kalbu. Ir niekas man > neirodys, kad kaip ten rasoma shi medziaga yra: > > -draudziama, > -kenksminga naudojant normaliais kiekiais, > -skiriasi skoniu ar kitomis savybemis priklausomai nuo to, ar ji pagaminta > ish citrinos ar melisos. > >> jei pas ka nors yra ishlaveje skoniai ar shiap turi tokia "dovana" kad >> gali atskirti naturalu nuo nenaturalaus, nera ko stebtis. ne >> viduramzhiai, kad deginti ant lauzho ir apshaukti paranenormaliu. > > Atskirsi distiliuota vandeni pagaminta ish myzalu ar susintetinta > laboratorijoje ? Sporinam iš 1000 litu ? Už 5000 Lt sporinciau del E330 ir > leisciau atsivesti savo pasirinkta gurmana.