Tema: Re: apie papildus
Autorius: CinCas
Data: 2009-03-23 17:20:30
zhinai, keiktis nenoriu, tai nezhinau ka jau tau ir atrashyti :D

"Linas Petkevičius" <linas@NENENEinfonova.lt> wrote in message 
news:gq88nh$om7$1@trimpas.omnitel.net...
>
>>
>> manau degustatoriai atskirtu ne tik ish sintezavimo budu gauto citrinu 
>> rugshties skoni nuo naturaliu citrinos sulchiu, bet ir dar daugiau 
>> (nekalbant apie laboratorijas).
>
> Neiskhkraipyk ka ash sakiau. Pridetame faile yra nuoroda, kad kenksmingas 
> yra butent E330 ir nuo pat pradziu ash apie ji kalbu. Ir niekas man 
> neirodys, kad kaip ten rasoma shi medziaga yra:
>
> -draudziama,
> -kenksminga naudojant normaliais kiekiais,
> -skiriasi skoniu ar kitomis savybemis priklausomai nuo to, ar ji pagaminta 
> ish citrinos ar melisos.
>
>> jei pas ka nors yra ishlaveje skoniai ar shiap turi tokia "dovana" kad 
>> gali atskirti naturalu nuo nenaturalaus, nera ko stebtis. ne 
>> viduramzhiai, kad deginti ant lauzho ir apshaukti paranenormaliu.
>
> Atskirsi distiliuota vandeni pagaminta ish myzalu ar susintetinta 
> laboratorijoje ? Sporinam iš 1000 litu ? Už 5000 Lt sporinciau del E330 ir 
> leisciau atsivesti savo pasirinkta gurmana.