"servisas" <mes@esame.cia> wrote in message news:gqdo6d$2g5$1@trimpas.omnitel.net... > Tu man papasakok, kaip gauti plonus traskius:) kaip suprantu, minkstuma duoda pienas... O ir konsistencija truputi per tirsta darai, daryk kaip lietiniu tesla. Aisku dar ir nuo keptuves priklauso, as naudoju dar tarybine "Spalis". Gaunasi ploni, ir jei per 3-4 sek nesusuki - tiesus. > As tai taip kepdavau ir visada iseidavo minksti: > > 4 kiausiniai > Grietines kazkiek, na, sakykim 150 gramu > Margarino koks 100 g hmmmm.... as tik sviesta dedu. skaniau. > Cukraus pagal skoni > Pieno, jei nori, kad daugiau iseiti vafliu;) jei nepilsi, tai labiau > koncentruoti gausis;) > Miltu iki reikiamos konsistencijos- kad su saukstu eitu pakabint ir ta > sauksta pakreipus pavyktu turini is jo isprasyti lauk. > > Trynius sutrini su cukrum, baltymus isplaki, margarina istirpini puode ant > dujines. > Viska supili i viena ir su miltais pasieki reikiama konsistencija. > Kepi. > > Nu ir gaunas minksti... > > > "Rivo" <rivo@pochta.ru> wrote in message > news:gqdipv$qnt$1@trimpas.omnitel.net... >> Su salyga, kad maksimoj akcija vaflinem, reikia recepciuko minkstu vafliu >> kepimui. Gal kas zinot koki? Traskius plonus kept moku... >> >