Tema: Re: vopros na zasypku tskant...
Autorius: CinCas
Data: 2009-03-30 20:19:42
kiek teko man matyti/daryti ashtru liejaus gamybos procesa, tai aliejuje 
kepina/verda tuos chilius ir tada nukoshia. tai matomai temperura nekenkia, 
bet dideliais kiekiais ji naudoti kepimui manau butu pavojinga, burnai :)
"Toxis" <toxis@spam's_yvil_takas.lt> wrote in message 
news:gqqtcd$nks$1@trimpas.omnitel.net...
> Vat turiu namie ish kitajozu eilini kart uzhsilikusio ashtraus aliejaus 
> (pekina visada mielai ipila paprashius:).. ir shtai kilo klausimas, idomu, 
> jei tokiam aliejui pasikeltum kokiu bulviu fri, ar chipsu, ar kokius 
> vishtos spranus, ar tas aliejus uzhvirintas iki reikiamos temperaturos 
> ishlaikytu maciu, ar gautusi kaip paprastam aliejui, bo ka kepdamas vis 
> ypilu slakeli, tai zhmona koschioja ir keikia mane, ash dzhiugauju:)
>