aliuminius, ne aliuminis - is esmes tas dzin, svarbu pats pagaminimas. Aliuminis be dangos - blogis (duoda prieskoni ir tepa rankas), bet tokiu tik tarybiniais laikais teko matyti, aliuminis su danga - geris, kas antras keptuve dabar tokia. O saip labai svarbu kaip pagamintas - va tevu tarybinis ir siuolaikinis - skirtumas kaip diena ir naktis, vien mesos virimo laikas gal 2x skirasi. Talpa irgi labai svarbi - priklausomai nuo to kam naudosi. Jei naudoti kasdien - 4 litrai labai gerai (saip nedidele dalis zmoniu juos naudoja kasdien ir juose gamina viska is eiles), bet jei naudoti taip kaip naudoja dauguma - tik mesai/sultiniams virti, tai cia be kokiu 7 litru nei is vietos - pridesi kokiu stabesniu kauliuku, ziurek pilno 7 litru puodo virimu gausis tik kokie 2 litrai sultinio, nes kaulai daug vietos uzima. "Bildukas" <testas@ut.lt> para¹ģ naujienł prane¹ime:jsergo$gq1$1@trimpas.omnitel.net... > Sveiki, > netycia siandien uzmaciau interneto platybese pardavineja uz puse kainos > greitpuodzius. Seniai gromuloju mintu kad reiketu ivaldyt, buciau jau pirkes > bet sulaike tas kad aliuminis. Blogai tai ar gerai, ar plienini koki > ziureti. Ne reklana bet siulo Bergofo 4 litru talpos, kaip ir gana butu. > Papasakokit kokius turit, kaip atsiliepiat. > >