Turiu va tokia griline-rukykla http://www.thomas-philipps-onlineshop.de/index.php?sc=Grill--Barbecue_ 529&sa=Barbecue-Smoker-gro%C3%9F_04079727 Is esmes tik viena karta pavyko padoriai zuvi isrukyti - gavosi puikiai. Visus sekancius kartus (2x zuvis + 1x vistos sparneliai) gavosi beveik nevalgomi - problema tame, kad skonis toks rugsciai aitrus, lyg jie butu per daug dumu isigere, ypac odele. Is pradziu galvojau - malkos netike. Naudojau alksni. Tada bandziau ta alksni be zieves (tobish gal is zieves kokia smala) - nepadejo. Vakar bandziau su obelim - tas pats sudas - karsiuka teko ismesti. Kaip darau (kaip pirma karta rukiau - nepamenu). Uzkuriu ta maza pakura, kai siek tiek isidega, uzdedu ant virsaus plonu pagaliuku ir pridarau beveik iki galo oro padavima, bei pridarau kamina (va gal cia klaida - gal ten dumu koncentracija viduj per didele gaunasi?). Rukau +/- 1-1.5 valandos. Temperatura buna ~ 80-100 laipsniu, maziau isgauti su situo irenginiu nesigauna. Tai kur problema? Nu 3 kartai is eiles, tai jau nebe atsitiktinumas....