o kas link virimo ,tai vis vien juos reikia virti ant jautienos sultinio,o verdant pamatysi ant kiek jie paruosti,ragaudamas.Lenkai daug kur naudoja muskato riesuta, bet ar jis ten labai butinas,tai velgi -skonio reikalas.Esu ismaises Lenkija skerai isilgai ir yra teke ivairiaiu fliaku valgyti,todel drysciau teigti,kad vieningo recepto turbut ,kad nera "Drambliukas" <nera@nera.lt> wrote in message news:k0e5v4$vtq$1@trimpas.omnitel.net... > Labas as trumpai, > pirkau lenkijos gastronome flaku. Ziurneju internete. Randu dvieju tipu > paruosimo buda: > virti apie 4 ten valandas nupilinejant vandenius arba virti normaliai. Dar > kazkur rase, > kad muskato galima iberti. Niekur neparasyta bet itarineju, kad 4 valandas > virti gal > reikia flakus gaminamus is skrandzio. O cia tokios baltos juosteles-tai > gal jau kaip nors > paruostos? > Todel klausiu-kiek virti? > >