Šis būdas labai geras, pritariu. Dar galima pradžioj pjaustytus svarainius su cukrum palaikyti, tada nukošti atsiradusį sirupą ir jį nugarinti, verdantį užpilti ant svarainių, toliau-kaip aprašyta-daugkartinis užvirinimas. "Justas" <mute@localhost.net> wrote in message news:k4v9dt$lum$1@trimpas.omnitel.net... > Cukraus kiek deti nepasakysiu, bet pas mus moterys daro taip: pakaitina > beveik iki virimo ir palieka ataust. ta kartoja keleta kartu, kiek > tiksliai irgi nepamenu, bet tas daroma pora dienu. gaunasi tirstesne uz > sviezia medu, skaidri, nepraradusi skonio. svarainiai buna pjaustyti. > nelabai suprantu kam juos malti. prisimines uzklausiu tikslaus metodo. > > 2012.10.05 16:21, Drambliukas rašė:> Kiekvienais metais darau ir vis > gaunasi per skysta. Visi internetiniai receptai blogi nes > > ten greiciau tyrele bet ne uogiene gaunasi. Kasnors galit pasidalint > tirstos uogienes > > receptu > > > >