Kažkas panašus ir pas mus... Užpila apysmulkėm skiltelėm supjaustytus svarainius cukrum, palaiko kelias dienas, sirupą nupila ir iškaitina atskirai, o likučius išverda kaip uogienę. lllll On 2012.10.08 22:26, Justas wrote: > Cukraus kiek deti nepasakysiu, bet pas mus moterys daro taip: pakaitina > beveik iki virimo ir palieka ataust. ta kartoja keleta kartu, kiek > tiksliai irgi nepamenu, bet tas daroma pora dienu. gaunasi tirstesne uz > sviezia medu, skaidri, nepraradusi skonio. svarainiai buna pjaustyti. > nelabai suprantu kam juos malti. prisimines uzklausiu tikslaus metodo. > > 2012.10.05 16:21, Drambliukas rašė:> Kiekvienais metais darau ir vis > gaunasi per skysta. Visi internetiniai receptai blogi nes >> ten greiciau tyrele bet ne uogiene gaunasi. Kasnors galit pasidalint > tirstos uogienes >> receptu >> >>