ryziu birumas priklauso nuo rusies ir nuo to kiek krakmolo nuplauni. pats verdu taip: nuplauni ryzius, i puoda, vandens x1.5 daugiau nei ryziu, uzverdu, palaukiu kol vandens lygis nukris iki ryziu, uzdengiu, ugnis ant minimumo ir 15-20 min. tada jei nori puresniu - ismaisai, duodi pagaruot ir uzdengus palieki pastovet. perpilt saltu vandeniu ir parboiled ryziai kazkoks briedas yra :) 2012.10.30 10:08, Arj rašė: > jei nori biriu - isvirus juos saltu vandeniu perpilti reikia - tada bus > birus :) > arba plikytus ryzius rinktis :) > Nors as asmeniskai labiausiai megstu sulipusius "basmati" :) > > "route 666" parašė naujienų news:k6nseb$vc1$1@trimpas.omnitel.net... > > Palaidus pilu į verdantį vandenį, o kad būtų biresni, pabaigoj dar kiek > pagarinu supylęs pridengtam kiaurasamtin virš puodo. > >