beje virtinius virti ant garu tikrai pasiteisina..labao fainas skonis, ir struktura teshlos gaunasi "Tomas" <t@t.lt> wrote in message news:k9pnl5$7qs$1@trimpas.omnitel.net... > On 2012.12.05 16:39, Trolis wrote: > >>> Vengti paties garpuodžio. >> >> Argumentai ? > > Turiu garpuodį kurį gavau dovanų. Patį puodą ir naudoju kaip puodą, o > duršlioką - kaip duršlioką. > Vienintelis valgis, kurį ruošiame garuose ir kur garpuodis pasiteisina > 100%, tai tokių trapių daržovių kaip brokoliai ar kalafiorai šutinimas. > Bet tam nebūtina leisti pinigus "tikram" garpuodžiui, galima apsieiti su > po ranka esančiais rakandais. > > Žinau, kad yra visokių C.Europos ir azijatiškų kukulių ir virtinių receptų > kurie verdami ant garų, bet nesu bandęs, tai nepatarsiu. > >