Nu tai visos jos paprastam buitiniam naudojimui. Šiaip man tai keista ką reikia daryti, kad keptuvę subraižyti namuose - su šakute gal mėsas vartot? o intensyviam naudojimui - perki nerudijančio plieno ir kepi kaip profas "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message news:kd3r5m$5cs$1@trimpas.omnitel.net... > Gal but ir taip yra,kaip sakai,bet mane tie ecological ceramic coating > daugiau nebedomina ir visiems sakysiu,kad tai fuflo,kaip ir teflonas,kuris > pries n-iolika metu buvo vach vach vach! > > "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message > news:kd1q80$bs3$1@trimpas.omnitel.net... >> musėt ta itališka keramika prastesnė už mano vokišką keramiką :) >> >> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message >> news:kd1bcl$ub1$1@trimpas.omnitel.net... >>> Jei ji turetu stora dugna,kuris nesusikraipo,ga nebutu ir tolesniu >>> problemu - ji svyla ir viskas prie jos limpa! >>> >>> "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message >>> news:kcv9uj$v4m$1@trimpas.omnitel.net... >>>> kuo ji Tamstai netinka? :) >>>> >>>> "Povilas" <nomail@mail.com> wrote in message >>>> news:kcv66b$rjj$1@trimpas.omnitel.net... >>>>> As galiu Tamstai atiduoti kazkokia(tikrai ne pigiausia) italiska >>>>> keramikine >>>>> petelnia,isigyta Thomas Phillips - nereikia man jos su visaisjos >>>>> privalumais. >>>>> >>>>> "0.5 B" <gadamynas@gmail.com> wrote in message >>>>> news:kcv5i7$r27$1@trimpas.omnitel.net... >>>>>> pastebėjau, kad keramikinėj keptuvėj gana sunku pridegint maistą, kai >>>>>> Tefloninėj - jokių problemų. Ar keramika neįkaista iki tiek, kiek >>>>>> skarda >>>>>> su Teflonu? >>>>> >>> >