bettai reikia pirktis specialu pjukla, kad stubura perpjaut. brangu "Jonas Vingis" <jonas.vingis@kaimas.lt> wrote in message news:klasls$tg2$1@trimpas.omnitel.net... > 2013-04-25 11:40, Tony @ rašė: >> http://www.youtube.com/watch?v=5B6HDmeMRtI >> >> ar skanu bus lietuviskam valgytojui? > > Kol nepasakysi, kad tai aviena ;) > > >> kur gaut teisingos mesytes? > > Jei sužinosi, tai ir man pasakyk. Konkrečiai turiu mintyje išpjaustymą. > Ėriuko mėsos tai galima nesunkiai rasti, bet tokio išpjaustymo Lietuvoje > man neteko matyti. Turguje tai išvis kai kirviu "išpjausto", tai grynas > pasityčiojimas iš avienos gaunasi. Turbūt pačiam reikia pirkti visą ėriuką > ir pjaustyti, jei nori tokių gabaliukų, kur rodo. > >