kažkiek svyla, bet greit atšoka. Kuo ilgiau naudojama, tuo mažiau kimba. Pagrindinis reikalavimas - nenaudot riebalus nuvalančios chemijos. Pakanka karšto vandens ar popierinio rankšluosčio. Nekepti rūgščių turinčių produktų, nes jos nuėda apsauginį sluoksnį. Nepalikinėt vandeningų produktų po kepimo. Kepimui gerai įkaitinti. "vitas" wrote in message news:mcpkqk$498$1@trimpas.omnitel.net... On 2015.02.24 10:55, bzik wrote: > Teflonai, keramikos ir kt. galutinai užkniso. Reikia kasdienės d28 > keptuvės, dėl kurios nereiktų sukt galvos. > Špižinė yra, bet pagrindinis kepėjas nepatenkintas svoriu. Paprasta > plieninė (yra kažkokie blue steel)? Ner.plieno? Daugelis čia esančių meta lauk keptuves su dangomis ir džiaugiasi špižinėmis, arba plieninėmis. Gal kas malonėtų pasidalinti patirtimi kaip tą špižinę (plieninę) paruošti darbui, užlaikyti, kad, blyn, nesviltų ir riebalo mažai reikėtų. Jau niervai nelaiko, kiek turėjau – man tai svyla, tai riebalo reikia, kad gaminys plauktų :) Thanks in advance