Pirma pamokanti istorija - gavo dovanu kaimietis (t.y. as) weber grili su dangciu, su kuriuo naudotis nemoka. Zodziu uzdejau kepti zuvyte su darzovem - ziuriu, karstis apie 250 gradusu, nu as oro padavima primazinau - beveik nekrenta karstis. Tai mazinau tol, kol visai uzdariau. Karstis, zinoma, nukrito po kiek laiko. Bet 70% zariju uzgeso visai (sandarus, zaraza) - ju uzkurti net fenas nebepadejo... Baigineju kepti orkaiteje ble... Zodziu learning curve, tsakant. Kita klausimas - kur gauti normaliu angliu, o ne siuksliu juodos spalvos? Senukuose pasirinkimas ne kazka. Maximoje - irgi. Jankiai kepa ant briketu, kurie gal butu ir neblogai, bet maisiukas briketu su Weber logotipu 20 euru - nesistoja tiek moketi, nes masiuko kokiem 3 kartam gal ir uztektu tik. Ar turit kokiu minciu?