Tai taip, elementarios tiesos. Tik weberio dangciu prismauginejant degima, ner kaip to dangcio uzkabinti normaliai, tai kartais nukrenta kas jam ne i sveikata. Plius vejas megsta liepsna uzlenkti, ir jei neatsargus kepejas, gali nudegti grilio arba jo dangcio rankenos. "bzik" <bzik@bzik.bzik> wrote in message news:mg5jbr$s2b$1@trimpas.omnitel.net... > +++ > per praktiką priėjau tų pačių tiesų :) > > "Sail" wrote in message news:mg5ees$p3t$1@trimpas.omnitel.net... > > Biski OT, bet ruosiant anglis is malku grilyje, pradzioj reik duoti joms > isikurenti, o paskiau pridengti, tuo prismaugiant oro padavima, bet kad > karscio butu pakankamai. Tada anglys pasidaro dideles ir grazios, nes jos > taip ir ruosiamos - kaitinant medi su mazai deguonies. > > Ir labai ok yra, iskepus tai ka reikia, uzdarius grili uzgesinti anglis be > oro, tuo paciu jas paliekant kitam kartui. Tada nedaug reikia malku kitam > kepimui.