Buvau Kauno filipse, turi tik kazkokiu didziuliu anglies briketu, speju zidiniui. Turbut ne sezonas dar. "tas kuris virshija" <nesakysiu@tikrai.ne> wrote in message news:mg5mga$u3u$1@trimpas.omnitel.net... > Imk neweber. > > On 04/09/2015 11:20 AM, Night wrote: >> Taip, mintis. Tik malkos ilgai dega, reikia laukti. >> >> Del briketu - turi kokiu kitu minciu be overpriced weber senukuose ir >> Thomas Phillips? >> >> "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message >> news:mg59j4$lsa$1@trimpas.omnitel.net... >>> dar - bent jau as taip darau, nes malku yra kruvos. zidiny 'gaminuosi' >>> zarijas, ir kai reikia - dasidedu. is argentinieciu parrillos ismokau. >>> >>> >>> "Night" <vkumpikas@gmailas.com> wrote in message >>> news:mg3nie$5n3$1@trimpas.omnitel.net... >>>> Pirma pamokanti istorija - gavo dovanu kaimietis (t.y. as) weber >>>> grili su dangciu, su kuriuo naudotis nemoka. Zodziu uzdejau kepti >>>> zuvyte su darzovem - ziuriu, karstis apie 250 gradusu, nu as oro >>>> padavima primazinau - beveik nekrenta karstis. Tai mazinau tol, kol >>>> visai uzdariau. Karstis, zinoma, nukrito po kiek laiko. Bet 70% >>>> zariju uzgeso visai (sandarus, zaraza) - ju uzkurti net fenas >>>> nebepadejo... Baigineju kepti orkaiteje ble... Zodziu learning curve, >>>> tsakant. >>>> >>>> Kita klausimas - kur gauti normaliu angliu, o ne siuksliu juodos >>>> spalvos? Senukuose pasirinkimas ne kazka. Maximoje - irgi. Jankiai >>>> kepa ant briketu, kurie gal butu ir neblogai, bet maisiukas briketu >>>> su Weber logotipu 20 euru - nesistoja tiek moketi, nes masiuko kokiem >>>> 3 kartam gal ir uztektu tik. Ar turit kokiu minciu? >>> >> >