Taip, mintis. Tik malkos ilgai dega, reikia laukti. Del briketu - turi kokiu kitu minciu be overpriced weber senukuose ir Thomas Phillips? "tranzoo" <laisku@nera.net> wrote in message news:mg59j4$lsa$1@trimpas.omnitel.net... > dar - bent jau as taip darau, nes malku yra kruvos. zidiny 'gaminuosi' > zarijas, ir kai reikia - dasidedu. is argentinieciu parrillos ismokau. > > > "Night" <vkumpikas@gmailas.com> wrote in message > news:mg3nie$5n3$1@trimpas.omnitel.net... >> Pirma pamokanti istorija - gavo dovanu kaimietis (t.y. as) weber grili su >> dangciu, su kuriuo naudotis nemoka. Zodziu uzdejau kepti zuvyte su >> darzovem - ziuriu, karstis apie 250 gradusu, nu as oro padavima >> primazinau - beveik nekrenta karstis. Tai mazinau tol, kol visai >> uzdariau. Karstis, zinoma, nukrito po kiek laiko. Bet 70% zariju uzgeso >> visai (sandarus, zaraza) - ju uzkurti net fenas nebepadejo... Baigineju >> kepti orkaiteje ble... Zodziu learning curve, tsakant. >> >> Kita klausimas - kur gauti normaliu angliu, o ne siuksliu juodos spalvos? >> Senukuose pasirinkimas ne kazka. Maximoje - irgi. Jankiai kepa ant >> briketu, kurie gal butu ir neblogai, bet maisiukas briketu su Weber >> logotipu 20 euru - nesistoja tiek moketi, nes masiuko kokiem 3 kartam gal >> ir uztektu tik. Ar turit kokiu minciu? >