Va ka reik daryt iomis dienomis: 2015-09-03 10:38, tranzoo ra: > recepto tikslau nera. lupam pomidorus, juos blenderinam, verdam ilgai, > kol tirsta darosi, tada cesnakas, svogunas, paprika, cili, actas, > cukrus, druska prieskoniai. > > laikosi ilgai. naudojamas, kaip atskira uzkanda, kaip padazas (pvz > pastai), kaip pagrindinis patieklas pripjauscius desros. > > -- > T > > "Audrius" <xkalvisx@gmail.com> wrote in message > news:ms7ldr$oeq$1@trimpas.omnitel.net... > Receptus studij! > Tiesa, tarybiniais laikais teko valgyti kak panaaus Leo, tai > dabartiniams Leo stipriai duotu kaulus. Vengriki, ar tai bulgariki > bdavo, tirtos salotos. Kiek i vaikysts pamenu, tai paprika, morkos, > tomatas, aliejus ........... na gal dar kakas, bet seil varva vos tik > prisiminus. Gal kas pamenate? O gal inote receptuk? > Dkui > >> as tai siulyciau daryti leco. >> > -- MaRiUs Kaunas